Tájékoztatás téli rezsicsökkentéssel kapcsolatban 2018

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 1364/2018. (VII. 27.) számú határozatában döntött arról, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz– vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

Az igénybejelentést az önkormányzat fele 2018. október 10. napig kell írásban megtenni.

Az igénybejelentésre szolgáló adatlapok rendelkezésükre állnak, azok az Kalaznó Község Önkormányzatánál ügyfélfogadási időben átvehetők vagy az alább lévő linkre kattintva tölthetők le.

Az igénybejelentést a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások tegyék meg a következő elvek szerint:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,
  • a felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje 2018. október 15-e,
  • az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

Letölthető dokumentumok

Scroll to Top